9 Kasım 2010 Salı

Çakıl Taşları 15.Bölüm izle

çakıl taşları 15. bölüm Özeti
çakıl taşları 15. bölüm
Zeynep’in ani romantik hamlesiyle serseme dönen Ekrem, Sevil’le buluşmak için dükkana gelir. Sevil ise, Süleyman ve Yusuf’un konuşmalarına istemeden kulak misafiri olmuştur. Bu onu zor durumda bırakır. Birbirlerinden köşe bucak sır gizleyen çiftimiz güneşi batırmak için randevu yerine giderler. Her şeye rağmen bu buluşma, insanlık için küçük ama ilişkileri için büyük bir adım olacaktır. Hafızasına kavuşan ve özüne dönen Naile, Ayçin’in saçını başını yolmak için kolları sıvar. Artık Ayçin ve Cenker için zulüm dolu günler geri dönmüştür.

Annesine celallenemeyen Cenker, korkaklığıyla yüzleşir ve Ayçin’i öpmek için gaza gelir. Fakat Ayçin’in Cenker’le öpüşme fobisi bu tarihi anın önündeki en büyük engeldir. Süleyman Efendi ve Nisanur, Yusuf’un döndüğünü Hüsna’dan gizler, onu bu beladan uzak tutmaya çalışırlar. Ancak Ekrem ve Yusuf’un arkadaşlığı giderek pekişmektedir. Yusuf kaybettikleri zamanın acısını çıkarmak için her fırsatı değerlendirir. Zeynep ve Ekrem’in öpüşmesine şahit olan Cihan, durumu Sevil’e anlatmak ister. Ancak ispiyonculuğu kendine yediremez.

Öfkesini Ekrem ve Zeynep’e uluorta laf çatarak gidermeye çalışır. Ekrem Cihan’daki tuhaflığı sezer ve ona derdinin ne olduğunu sorar. Bunun cevabını acı acı öğrenecektir. Nisanur’a sevgisi her geçen gün çığ gibi büyüyen Doğan ise, sonunda onunla konuşmaya karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Açıklama : Çakıl Taşları 15.Bölüm izle 4 kasım perşembe Çakıl Taşları izle 15. Bölüm seyret Polisler Ekrem'i karakola götürür,tüm itirazlara rağman nezarete atarlar.Nisanur ''daha kötü ne olabilir''diye düşünürken cevabı karşısında bulur. Yıllardır görmediği babasi elleri kelepçeli halde karakola getirilmiştir.Kader ağLarını adlı yoldan örmüştür.Ekrem ve öldü sandığı babasi şimdi aynı çatı altındadır.Çakıl Taşları 15.Bölüm,Çakıl Taşları 15.Bölüm izle,Çakıl Taşları izle,Çakıl Taşları son bölüm,Çakıl Taşları 4 kasım,